Philippe Geubels

PGDVDR Philippe Geubels 2009 Dvd Droog

YEAR: 2009
LABEL: TO THE POINT TTP 9331
DISTR: HS HEARTSELLING
BARCODE: 8718026993313
MANAGEMENT: PRETPRATERS
EXTRA’S:
* The making of “Droog”
* Voor de show
* Na de show
* Andy Kaufmann tribute
* Super 8
* De Slimste Mens 2008
* Philippes favoriete milf clips

Op 26 april 2008 ging Philippe met zijn show “Droog” in première in een bomvolle Arenbergschouwburg en we zagen dat het goed was. Philippe Geubels weet wat droge humor inhoudt. Vanaf het moment dat hij de zaal binnenwandelt en zijn mond opentrekt tot hij vertrekt. De naam van zijn eerste comedy show was dan ook niet ver te zoeken.
Philippe schuwt geen enkel onderwerp en lacht met alles en iedereen en dan nog vooral met zichzelf. Openhartig vertelt hij over zijn twijfels en zijn angsten en laat de mensen meelachen door ze voortdurend op het verkeerde been te ztten. Er zijn natuurlijk ook emotionele momenten, of toch weer niet, met Geubels ben je nooit zeker…

€ 10.00
quantity
PGDVHV Philippe Geubels 2012 Dvd Hoe Moet Het Nu Verder?

YEAR: 2012
LABEL: TO THE POINT TTP 9329
DISTR: HS HEARTSELLING
BARCODE: 8718026993290
MANAGEMENT: PRETPRATERS
EXTRA’S:
*Exclusieve extended versie van de show
*Philippe & Elio Di Rupo
*Trage Rapper
*De backstage
*Philippe & Alex Agnew in de gang
*En nog veel meer…
Philippe Geubels wist niet wat hem overkwam toen hij recht uit de Colruyt tot comedian werd gekatapulteerd. Na enkele geslaagde televisieoptredens werd hij beroemd en berucht en trok hij bijna alle culturele centra van België rond.
Zijn droge humor en zijn talent om mensen op het verkeerde been te zetten, afgewisseld met scherpzinnige observaties over het onzinnige, zorgen opnieuw voor een lachend en tevreden publiek in zijn tweede theatershow.
Philippe heeft genoeg stof uit het leven gegrepen om weer een boeiende tv-avond te vullen, immers, zijn huwelijk liep op de klippen door teveel op te gaan in het succes van zijn eerste zaalshow “DROOG” en hij vraagt zich luidop af: “Ben ik mijn vrienden niet teveel uit het oog verloren, wie zijn trouwens mijn echte vrienden en wie laaft zich mee aan mijn succes?” Hij is onzeker door het overweldigende succes van de eerste zaalshow met altijd uitverkochte zalen en tevreden toeschouwers. Kan hij het succes blijven evenaren? Hoe gaat hij om met de druk van het bekend zijn? En vooral: “HOE MOET HET NU VERDER?”

€ 10.00
quantity
PGTSPG Philippe Geubels T-Shirt Logo

Recto: Head Philippe Geubels
Verso: Logo Philippe Geubels

€ 20.00
quantity
PGTSHL Philippe Geubels T-Shirt Haar Is Voor Losers

Recto: Head Philippe Geubels
Verso: Logo Philippe Geubels + HAAR IS VOOR LOSERS

€ 20.00
quantity
PGTSIG Philippe Geubels T-Shirt Ik Geraak Tot Groen

Recto: Head Philippe Geubels
Verso: Logo Philippe Geubels + Raketijsje + IK GERAAK TOT GROEN

€ 20.00
quantity